Galvenā lapa Projektu aktivitātes Pieci zīmuļi - Lādezerā 2013_06_21_Stendi_tualete

    Veidojam INFO STENDA un TUALETES skices:)

    20.06.13. Lādezerā, notika kārtēja projekta „Pieci zīmuļi – Lādezerā”

    komandas sanāksme. Pēc ziemciešu dobes „apciemošanas” , komandas dalībnieki  ķeras pie info stenda, publiskās tualetes  skiču veidošanas, kā arī aplūkoja tualetes izbūves vietu. Veica aprēķinus cik un kādus materiālus nepieciešams pirkt. Noteica atbildīgus, kuriem līdz nākošajai tikšanas reizei  nepieciešams precizēt  materiālu cenas veikalos, lai jau tuvākajā laikā varētu veikt materiālu iepirkumu un sākt darbus pie stenda, tualetes izbūves. Pašam svarīgākajam projekta objektam – „Pieciem zīmuļiem” materiāli jau ir sagādāti, notiek kokmateriāla apstrāde un zīmuļu izveide.

    Nākošā komandas sanāksme plānota jau 27.jūnijā, kad komandas dalībnieki dosies pieredzes braucienā uz citiem pagastiem, kur jau ir izveidoti līdzīgie stendi, izbūvētas tualetes. Iespējams pie kaimiņiem varēsim pārņemt kādu labu ideju, vai vismaz centīsimies nepieļaut kļūdas, būvējot savus objektus.

    Plānota tikšanās ar Limbažu pagasta pārvaldes administrāciju, lai precizētu tualetes izbūves vietu, kā arī vienoties par turpmāko sadarbību tualetes un citu objektu apsaimniekošanā pēc to izbūves.

    Projekta „Pieci zīmuļi – Lādezerā”  komanda

     

     
    Autorizācija



    Statistika
    Reģistrēti lietotāji : 4
    Raksti : 653
    Rakstu skatīšanās reizes : 1448184
    Klātienē
    Šobrīd klātienē ir 3 viesi