Galvenā lapa Projektu aktivitātes Pieci zīmuļi - Lādezerā 2013_06_01_Pieci_Dobe_1

    ZIEMCIEŠU DOBES VEIDOŠANA pie Lādezera pamatskolas

    Sveiki! Biedrības „ Mēs – nākotnei!”  projekts „PIECI ZĪMUĻI – LĀDEZERĀ” jau uzņem apgriezienus:)

    Norisinājās zīmējumu un skiču konkurss par objekta „PIECI ZĪMUĻI”  izvietošanu pie Lādezera pamatskolas. Konkursa izvērtēšanu plānots organizēt 2013.gada 4. jūnijā, plkst.18.00, kad projekta dalībnieki pulcēsies pie Lādezera pamatskolas, lai uzsāktu  ZIEMCIEŠU DOBES izveidi.

    Biedrība „Mēs – nākotnei!”   mīļi aicina visus interesentus, kas dzīvo ciemata Lādezers, kas mācās vai mācījās skolā -  atbalstīt DOBES izveidi un pašiem piedalīties projekta aktivitātēs, gan kā projekta dalībniekiem, vai kā atbalstītājiem.
    Būsim ļoti pateicīgi, ja arī Jūs DOBES IZVEIDEI varēsiet  ziedot kādus ziemciešu puķu stādus (vēlams  vienas puķu šķirnes vairākus stādus, lai varētu stādīt grupās). Ja nedzīvojāt pārāk tālu no skolas un nepieciešams aizbraukt pie Jums pēc stādiem, lūgums zvanīt mums un pieteikties: tālr. 26296067 vai 28314445.

    Būsim priecīgi arī Jūs ieraudzīt kopējā pasākumā „ ZIEMCIEŠU DOBES VEIDOŠANA”  04.06.2013., plkst. 18.00, pie Lādezera pamatskolas. Mūsu kopējās aktivitātes veicinās ciemata Lādezers sakopšanu! Piedalies arī Tu!
    Projekta īstenošanu atbalsta Limbažu novada pašvaldība, programmas „ Sabiedrība ar dvēseli”  ietvaros un biedrība „ Mēs – nākotnei!”
    Projekta darba grupa

     

     
    Autorizācija



    Statistika
    Reģistrēti lietotāji : 4
    Raksti : 653
    Rakstu skatīšanās reizes : 1451647
    Klātienē
    Šobrīd klātienē ir 4 viesi