Galvenā lapa Projektu aktivitātes Lead The Future 18_08_11_Francija_noslegums

    Projekts deva iespēju saprast, ko vēlos sasniegt dzīvē!

    Š.g.4.augustā ir noslēdzies biedrības “Mēs – nākotnei!” sadarbībā ar Franciju īstenots projekts „Lead the Future” (Vadi nākotni), kurā piedalījās arī jaunieši no Lielbritānijas, Rumānijas, Spānijas un Ungārijas.
    Atbraucot mājās, un rakstot projekta izvērtējumu - esejas, jaunieši neslēpa gandarījumu un prieku, kādu viņi izjuta darbojoties projektā, prieku par iespēju piedalīties šajā projektā:

    “Man un citiem jauniešiem no Salacgrīvas un Limbažiem bija iespēja braukt uz Franciju. Francijā notika 10 dienu projekts, kurā mēs pārstāvējām, biedrību, savu novadu un savu valsts. Pēc šā ceļojuma varu secināt, ka šīs bija manas 10 labākās dienas vasarā. Pirmo reizi  man bija iespēja iepazīt citu valstu kultūru, tradīcijas, ikdienu un nodarbošanos. Iespēja darboties projektā kopā ar citu valsts jauniešiem. Pateicos biedrībai, kas man deva iespēju piedalīties projektā un maniem vecākiem, kas mani atbalstīja gan finansiāli, gan morāli.”
    “Projektā pavadītais laiks bija neaizmirstams, iepazinos ar jauniem, ļoti gudriem, jaukiem, saprotošiem cilvēkiem, ieguvu jaunus draugus. Šī bija vienreizēja iespēja uzlabot savas zināšanas un angļu valodas prasmes. Pēc projekta bija grūti atvadīties, neviens nevēlējās doties prom un šķirties. Braucu uz lidostu ar asarām acīs. Liels paldies!”
    “Pēc šī projekta esmu vairāk sapratusi ko vēlos sasniegt. Bija ļoti grūti atvadīties no jauniegūtajiem draugiem. Liels paldies biedrībai ''Mēs -nākotnei'' .
    Tas bija pirmais biedrības „Mēs – nākotnei!” īstenots Starptautiskais projekts. Projekta mērķis bija veicināt jauniešos Eiropas Savienības (ES) pilsoņa apziņu un iesaistīt viņus diskusijās par ES nākotni. Projekta plānošanas un sagatavošanas aktivitātes notika jau no 01.01.11., bet paša projekta norise ar visu valsts jauniešu līdzdalību notika Strasbūrā, Francijā laika posmā no 26.07.11. līdz 04.08.11.
    Projekta aktivitātēs piedalījās jaunieši no Salacgrīvas un Limbažiem: Emīls Eglītis, Alise Maksimova, Gundega Mennika, Elvis Dārziņš, Māra Spure un projekta koordinatores pienākumus pildīja Liene Aizpuriete.
    Biedrība „Mēs – nākotnei!” izsaka pateicību jauniešiem, kas palīdzēja projekta „tapšana”, projekta materiālu apkopošanā un sagatavošanā, prezentācijas materiālu - video filmas izveidē: Ancei Polānei, Saulcerītei Stepiņai, Sabīnei Namniecei un Andrejam Luščenokam. Paldies Lienei Aizpurietei, projekta koordinatorei par jauniešu  - projekta dalībnieku pavadīšanu uz projekta aktivitātēm Francijā.
    Jaunieti! Arī Tev ir iespēja piedalīties šādos projektos. Ja Tev ir vēlme apgūt jaunas prasmes un iemaņas, darboties ar citiem jauniešiem, iesaisties un darbojies! V/A „Jaunatnes starptautisko programmu aģentūra”, programma „Jaunatne darbība” piedāvā jauniešiem vienreizēju iespēju īstenot savus sapņus. Ir nepieciešamā tikai vēlme darboties, aktīvi darboties savu vienaudžu labā! Vēlme iemācīties rakstīt un īstenot projektus pašiem! 
    Kontaktinformācija: Šī e-pasta adrese ir aizsargāta pret mēstuļošanu (spam), Jūsu pārlūkam ir jābūt aktivizētam Javascript, lai to aplūkotu

    Biedrības „Mēs – nākotnei!” valdes priekšsēdētāja, Ņina Luščenoka

     
    Autorizācija



    Statistika
    Reģistrēti lietotāji : 4
    Raksti : 653
    Rakstu skatīšanās reizes : 1451489
    Klātienē
    Šobrīd klātienē ir 2 viesi