Galvenā lapa Projektu aktivitātes Lead The Future 19_06_11_Projekts_Francija

    Gatavojamies kārtējam projektam

    Š.g.19.jūnijā biedrība "Mēs - nākotnei!" organizēja pirmo apmācības sanāksmi Starptautiskā jaunatnes apmaiņas projekta "LEAD THE FUTURE" dalībniekiem un to vecākiem. Kā jau informējam, no 26.07.līdz 04.08.  Limbažu un Salacgrīvas novadu 6 jaunieši apmeklēs Franciju un Strasbūrā kopā ar citu 6 valsts pārstāvjiem darbosies projekta aktivitātēs.

    Nākošais apmācību seminārs ir plānots 2011.gada 29.jūnijā, kad projekta komanda veidos prezentācijas materiālus par Latviju, novadiem, kurus jaunieši pārstāv, par biedrības "Mēs - nākotnei!" aktivitātēm. Piedalīties projektā pieteicas 2 zēni un 4 meitenes no Limbažu un Salacgrīvas novadiem.

    Biedrība aicina jauniešus, pieaugušos, kas vēlas darboties brīvpratīgi,  bērnu, jauniešu un to ģimeņu labā, piedalīties projektu izstrādē un īstenošanā, vēlas administrēt portālu, u.c. lūdzam uz e - pastu: Šī e-pasta adrese ir aizsargāta pret mēstuļošanu (spam), Jūsu pārlūkam ir jābūt aktivizētam Javascript, lai to aplūkotu atsūtīt savu motivācijas vēstuli vai iesniegumu  adresētu biedrībai "Mēs - nākotnei!".

    Cerībā uz sadarbību, biedrības valdes priekšsēdētāja, Ņina Luščenoka.

     
    Autorizācija



    Statistika
    Reģistrēti lietotāji : 4
    Raksti : 653
    Rakstu skatīšanās reizes : 1446846
    Klātienē
    Šobrīd klātienē ir 2 viesi