Galvenā lapa 18_05_11_Talka_zala

    Aktivitātes  ŠODIEN!

    Kā jūs pavadījāt dienu? Mēs - biedrības "Mēs - nākotnei!" jaunieši - vienreizēji! Šodien, 18.05. organizējam informatīvos pasākumus Pāles un Baumaņu Kārļa Viļķenes pamatskolu skolēniem. Neskatoties uz to, ka vairākiem no abu skolu jauniešiem (atšķirībā no citām skolām)  informācija par programmām "Jaunatne darbībā" un EURODESK neraisīja īpašu interesi, beidzoties pasākumiem, vairāki jaunieši jautāja par iespēju piedalīties kādā no biedrības organizētājiem projektiem, jo tikko biedrības īstenotais projekts "R&B vienoti mākslā - vienoti sabiedrībā" ieguva lielu popularitāti jauniešu vidu. Projekta aktivitātēs piedalījās arī Baumaņu Kārļa Viļķenes pamatskolas 2 jaunieši, kuri bija sajūsmā par iespēju darboties kopā ar citiem jauniešiem projekta aktivitātēs.
    Atgriežoties mājās, biedrības biedri konstatēja, ka jau  vairāki jaunieši atsūtīja jautājumus, lai ko vairāk uzzinātu par projektu izstrādi, t.sk. saņēmām lūgumu palīdzēt projekta izstrādē arī no centra "Umurga" jauniešiem. Mūs priecē, ka šajā nedēļā organizētie pasākumi izglītības iestādēs un centros jau dod "augļus".

    Šodien, vakarā, no plkst.17.00 līdz 20.00 jaunieši organizēja savu kārtējo pasākumu „ Eiropas Jauniešu Zaļo maratonu ar talkas  elementiem”.  Neskatoties uz to, ka informācija par plānotajiem pasākumiem Eiropas Jaunatnes nedēļas ietvaros tika vairākkārtīgi nosūtīta izglītības iestādēm, izveidoti plakāti, diemžēl sākotnēji uz pasākumu atnāca tikai nedaudz vairāk nekā 10 jauniešu, bet  skrienot un soļojot pa pilsētas ielām un Limbažu apvedceļu, Zaļā maratona dalībniekiem pievienojas vēl paliels bērnu un jauniešu pulciņš, kuri gan vairāk gribēja iesaistīties talkā un sakopt apvedceļu. Neskatoties uz to, ka tikai nesen -  30.04.11. notika Lielā Talka, jaunieši savāca vairākus maisus ar atkritumiem, t.sk. papīriem, pudelēm, stikliem, u.c. kas bija samests pat uz trotuāra.
    Padarot ļoti vērtīgu darbu, veicinot veselīgo un zaļo dzīves veidu, jaunieši devas pie ugunskura, kur biedrības – aktīvisti jau cepa desiņas un gatavoja „lieliem darboņiem” maltītes. Vairāki jaunieši steidzas mājup, jo rīt esot vairākas ieskaites un vēl jālabo kāda no atzīmēm, jo beidzas mācību gads. Mums prieks, ka neskatoties uz lielu aizņemtību mācību gada beigās,  vairāk nekā 20 jauniešu atbalstīja mūsu pasākumu un bija kopā ar mums!
    Rīt, 19.05. mēs dodamies apciemot jauniešus Salacgrīvas un Alojas novadu izglītības iestādēs un centros, un organizēsim ne tikai informatīvos pasākumus, bet arī konkursus, viktorīnas, t.sk. SYTYKIA sesijas vidusskolu jauniešiem, ar mērķi vairāk izzināt Eiropas Savienību un iespējas, ko tā piedāvā jauniešiem, arī mums!
    Rīt ir plānoti vairāki pasākumi jauniešiem arī  Alojas dienas centrā un centrā „Zīles”, bet 20.05. mēs plānojam doties uz Rīgu, lai kopā ar citu reģionu jauniešiem piedalīties pasākumā „Kafija ar politiķiem”, jeb diskusijā ar politiķiem.  Ja kāds no jauniešiem vēlas pievienoties mums, mēs būsim tikai priecīgi!
    Kā jau informējam, neskatoties uz ļoti jauku laiku, nepieciešamību stādīt kartupeļus....  21.05., plkst.16.00 mēs īpaši aicinām Limbažu pilsētas izglītības iestāžu jauniešus uz informatīvo pasākumu programmu „Jaunatne darbībā” un Eurodesk ietvaros. Būs aktivitātes, būs atpūtas brīži, un būs Ugunskurs ar piknika elementiem! Nāciet un kopā ar mums baudiet vasaras sākumu!
    Eiropas Jaunatnes nedēļas koordinatoru darba grupa

     

     
    Autorizācija



    Statistika
    Reģistrēti lietotāji : 4
    Raksti : 653
    Rakstu skatīšanās reizes : 1452466
    Klātienē
    Šobrīd klātienē ir 2 viesi