Galvenā lapa 18_05_11_Kafija_politiki

    Limbažu, Alojas un Salacgrīvas novadu jaunieši!

    Aicinām Jūs piedalīties pasākumā „Kafija ar politiķiem”, kas tiek organizēta Eiropas Jaunatnes nedēļas ietvaros.

    Pasākumu organizē Valsts aģentūra „Jaunatnes starptautisko programmu aģentūra”

    Biedrība „Mēs – nākotnei!” sadarbībā ar aģentūru, piedāvā jauniešiem iespēju aizbraukt (un atbraukt) uz pasākumu bezmaksas.

    Pasākums notiek 2011. gada 20. maijā, plkst. 10.00-13.00 Ģertrūdes ielas teātrī, Ģertrūdes ielā 101A, Rīgā.

    Izbraukšana uz pasākumu 20.05.11., plkst.08.00. no Limbažu Autoostas (auto stāvlaukuma).

    Kafija ar politiķiem ir neformāla diskusija starp jauniešiem un politikas veidotājiem, lai neformālā gaisotnē pārrunātu abām pusēm aktuālus jautājumus, veicinātu savstarpējo sadarbību un ideju apmaiņu. Šoreiz diskusijas tēma ir jauniešu līdzdalība . Diskusijas laikā dalībnieki radīs un apspriedīs idejas, kā veicināt jauniešu līdzdalību.

    Pasākuma mērķauditorija ir jaunieši un politikas veidotāji, kam rūp zemā jauniešu līdzdalība, kam ir idejas un/vai kuri vēlas domāt, kā veicināt jauniešu līdzdalību. Diskusijas laikā būs iespēja satikties ar radošiem, uzņēmīgiem un atbildīgiem cilvēkiem, kas izprot sadarbības un ideju apmaiņas nozīmi un ir gatavi pielikt savas idejas, lai jaunieši kļūtu aktīvāki un dotu savu ieguldījumu dzīves kvalitātes uzlabošanā.

    Lūdzam (15 - 30 g.v.) jauniešus pieteikt savu dalību jau šodien, rakstot: Šī e-pasta adrese ir aizsargāta pret mēstuļošanu (spam), Jūsu pārlūkam ir jābūt aktivizētam Javascript, lai to aplūkotu ! Vietu skaits ir ierobežots!

     
    Autorizācija



    Statistika
    Reģistrēti lietotāji : 4
    Raksti : 653
    Rakstu skatīšanās reizes : 1452468
    Klātienē
    Šobrīd klātienē ir 3 viesi