Galvenā lapa 17_05_11_aktivit_jaunie_nedela

    17.05.Eiropas nedēļas ietvaros un popularizējot un izplatot projekta "R&B vienoti mākslā, vienoti sabiedrībā" biedrības "Mēs - nākotnei!" jaunieši turpināja vizītes skolās, lai apmeklētu savus vienaudžus un organizēt viņiem informatīvus pasākumus, šoreiz,  Lādezers un Vidrižu pamatskolās, kā arī Liepupes vidusskolā. Saņemot informāciju par programmu "Jaunatne darbībā" un Eurodesk  skolu jaunieši bija ļoti ieinteresēti aktīvai darbībai, un iespējams, tuvākā laikā kādā no skolām  vai centriem, jaunieši veidos savu projektu, lai savu dzīvi padarītu vēl interesantāku.  Piemēram,  šodien, kādam  zēnam  izskanēja ideja rakstīt projektu ar nosaukumu "Vēlos lidot kā putns!", SUPER! Mums ļoti patīk! Un ko sakiet Jūs?!

    Ko darām rīt, parīt....

    18.05.biedrības aktīvisti, kopā ar valdes priekšsēdētāju apmeklēs Pāles un Baumaņu Kārļa Viļķenes pamatskolas, kā arī vakar pusē, plkst.17.00  pulcēsies pie Limbažu Bērnu un jauniešu centra, Rīgas ielā 19, Limbažos, lai piedalītos simboliskā " Zaļā skrējienā ar talkas un atpūtas elementiem", lai piesaistītu sabiedrības uzmanību Eiropas nedēļas aktivitātēm.
    19.05. atkal, saskaņā ar programmu apmeklēs Salacgrīvas un Alojas novadu izglītības iestādes, Dienas centru Alojā un centru "Zīles", bet 21.05., plkst.16.00 Limbažu Bērnu un jauniešu centrā organizēs informatīvi - izglītojošo pasākumu jauniešiem, kas dzīvo Limbažu, Alojas un Salacgrīvas novados.
    Visi jaunieši aicināti šajā nedēļā, un īpaši 20.05. savās skolās organizēt Labdarības akcijas,  palīdzēt saviem tuvākajiem, kaimiņiem, veciem cilvēkiem un atbalstīt jauniešus, kas dzīvo sociālos aprūpes centros un citās iestādēs.
    Jaunieši, mēs ļoti gaidām Jūsu esejas, video klipus - jeb kāda tehnikā, jeb kāda izpildījumā, svarīgi – klipa tēma „Jaunieši darbībā”. Iemūžiniet savus deju soļus, kādas aktivitātes, spēles, izklaidi, izmantojot savu mobilo tālruni, un sūtiet mums elektroniski Šī e-pasta adrese ir aizsargāta pret mēstuļošanu (spam), Jūsu pārlūkam ir jābūt aktivizētam Javascript, lai to aplūkotu , līdz 21.05., plkst. 12.00, jo balvas jūs jau gaida!
    Tātad, tiekamies atkal rīt un katru dienu, kādā no pasākumiem, sekojiet Eiropas nedēļas aktivitāšu programmai!
    AKTIVITĀŠU PROGRAMMA
    Jaunieti! Piedalies
    Eiropas Nedēļas aktivitātēs
    15.05. - 21.05.2011.

    Limbažu, Alojas un Salacgrīvas novados
    Biedrība „Mēs- nākotnei!”
    Eiropas Jaunatnes nedēļas ietvaros organizē:


        Informatīvos pasākumus par V/A „Jaunatnes Starptautisko programmu aģentūra” programmu „Jaunatne darbībā” un EURODESK piedāvātām iespējām jauniešiem, biedrības „Mēs – nākotnei!” pieredzi projektu īstenošanā:

    13.05. -  Puikule, Ozolmuižas pamatskolās un Bērnu sociālās aprūpes centrā „Zīles”;
    15.05. -  Bērnu sociālās aprūpes centrā „Umurga”;
    17.05. -  Lādezera, Vidrižu pamatskolās un Liepupes vidusskolā;
    18.05. -  Pāles un Baumaņu Kārļa Viļķenes pamatskolās;
    19.05. -  Kr.Valdemāra Ainažu pamatskolā, Salacgrīvas, Staiceles un Alojas vidusskolās, Alojas novada Dienas  centrā, Bērnu sociālās apūpes centrā "Zīles"


        Organizē informatīvi – izglītojošus un atpūtas pasākumus jauniešiem:

    30.03. - 30.04.- sadarbībā ar V/A „Jaunatnes Starptautisko programmu aģentūra” foto konkurss „Jaunietis kustībā”;
    13.05. - 20.05. -  video klipu, eseju, foto, zīmējumu konkursu „Jaunatne darbībā”;
    16.05. - plkst.18.30, Rīgas ielā 16, Limbažos – „Eiropa Jauniešu acīm” – zīmējumu konkurss uz asfalta pie administratīvās ēkas;
    18.05. - plkst.17.00, pie Limbažu Bērnu un jauniešu centra, Rīgas iela 19, Limbažos, „Eiropas Jauniešu Zaļais maratons ar talkas elementiem”;
    19.05. - SYTYKIA sesija Salacgrīvas un Staiceles vidusskolās, Alojas novada dienas centrā;
    20.05. - Jauniešu līdzdalība Labdarības akcijās, aicinājums izglītības iestādēm           ( NVO, jauniešu neformālām grupām) organizēt mācību literatūras u.c. (apmaiņas) tirdziņus savā skolā, pašvaldībā;
    21.05. -plkst.16.30, Limbažu Bērnu un jauniešu centrā, Rīgas ielā 19, Limbažos „Eiropas (Limbažu, Alojas un Salacgrīvas novadu) Jauniešu reģionālais pasākums ( ar „Eiropas Jauniešu piknika elementiem” pie Draudzības ugunskura”).

    Nāc un darbojies kopā!
    Ja ir jautājumi, jautā mums!

    Tavs – Alojas, Limbažu un Salacgrīvas novadu V/A „Jaunatnes Starptautisko programmu aģentūra” reģionālais koordinators
    biedrība „Mēs – nākotnei!”


    www.meslimbazi.lv
    Šī e-pasta adrese ir aizsargāta pret mēstuļošanu (spam), Jūsu pārlūkam ir jābūt aktivizētam Javascript, lai to aplūkotu


    Meklē sev saistošu informāciju: www.jaunatne.gov.lv, www.youthweek.eu
    un piedalies aktivitātēs un projektos!
    Eiropas Jaunatnes nedēļas aktivitāšu organizēšanu finansiāli atbalsta V/A „Jaunatnes Starptautisko programmu aģentūra” un
    biedrība „Mēs – nākotnei!”

     
    Autorizācija



    Statistika
    Reģistrēti lietotāji : 4
    Raksti : 653
    Rakstu skatīšanās reizes : 1452421
    Klātienē
    Šobrīd klātienē ir 4 viesi