Galvenā lapa Projektu aktivitātes R&B vienoti mākslā, vienoti sabiedrībā 04_03_11_Aloja_Dienas_centrs

    Ciemos pie Alojas novada Dienas centra jauniešiem

    Š.g. 4. martā biedrības „Mēs – nākotnei!” jaunieši, kopā ar biedrības valdes priekšsēdētāju Ņinu Luščenoku ciemojās Alojas novada  Alojas pilsētas Dienas centrā. Ļoti patīkami un sirsnīgi mūs sagaidīja dienas centra vadītāja Guna Krūmiņa ar Alojas pašvaldības  jaunieši.
    Tā kā mūsu biedrība veic V/A „Jaunatnes Starptautisko programmu aģentūra” reģionāla koordinatora  pienākumus,  mēs uz Alojas novadu braucam ar mērķi iepazīstināt jauniešus par iespējām ko piedāvā programma „Jaunatne darbībā”, kā arī aicināt jauniešus darboties mūsu projektā.

    Tiekoties ar jauniešiem, biedrības valdes priekšsēdētāja Ņ.Luščenoka  Dienas centra vadītājai  un jauniešiem pasniedza programmas „Jaunatne darbība” informatīvus materiālus, pastāstīja  par programmas iespējām un aktualitātēm. Savukārt, M.Aizpurietis, biedrības valdes loceklis, piedāvāja jauniešiem palīdzību sadarbības projektu izstrādē un īstenošanā.  M.Aizpurietis aicināja jauniešus iesaistīties projektā „R&B vienoti mākslā - vienoti sabiedrībā ” un sūtīt savus pieteikuma anketas.
    Sarunas laikā dienas centrā sanākušie bērni un jaunieši izrādīja interesi par dalību projektā. Jaunieši bija ļoti ieinteresēti turpmākai sadarbībai un līdzdalībai kopīgos pasākumos, piem., piemēram , Eiropas Jaunatnes nedēļas organizēšanā.
    Mums ļoti  patika  ciemoties Alojas Dienas centrā,  jo īpaši tāpēc, ka viņiem ir lielas, plašas telpas kur var darboties ikviens bērns un jaunietis, ikviena nevalstiskā organizācija.  Ar nelielu rūgtuma sajūtu mēs šķiramies ar Alojas novada jauniešiem  par to, ka Limbažos nav šādas lieliskas vietas, kur  ikviena  nevalstiskā organizācija var brīvi darboties un jaunieši var brīvi un lietderīgi pavadīt brīvo laiku.  Mums tiešam bija liels prieks par Alojas novada domi, kura neskatoties uz ekonomisko „krīzi” var uzturēt tik lielu ēku, lai veiksmīgi, domājot par novada, bērnu un jauniešu nākotni un attīstību varētu kopā darboties un sadarboties (iespējams visas)  novada  nevalstiskās organizācijas.   Biedrības biedrus patīkami pārsteidza Alojas Dienas centrā apkopota informācija  par jauniešu darbību, un tas, ka tiek sekots līdzi mūsu jaunumiem mājas lapā, mūsu biedrības aktivitātēm. Centrā pat ir izveidots stūrītis ar mūsu un programmas „Jaunatne darbībā” aktuālo informāciju, un iespējām. No sirds pateicamies Gunai un Alojas novada jauniešiem par sirsnīgu uzņemšanu! Ar lielu prieku brauksim arī citreiz.
    Mārtiņš Aizpurietis, biedrības valdes loceklis, reģ. koordinātora kontaktpersona

     

     

     

     
    Autorizācija



    Statistika
    Reģistrēti lietotāji : 4
    Raksti : 653
    Rakstu skatīšanās reizes : 1451383
    Klātienē
    Šobrīd klātienē ir 3 viesi