Galvenā lapa 12_11_10_Projekts_Dejo_2
    Bērnu un jauniešu lietas

    Kā informēja  V/a „Jaunatnes Starptautisko programmu aģentūrā” projektu koordinatore, projektu konkursam tika iesniegti vairāki projekti, bet atbilstoši prasībām un augstā kvalitāte bija izstrādāti tikai 14 projekti,  no tiem 5 tika piešķirts finansējums. Kā mūs informēja, tad daži projekti par iespēju saņemt finansējumu „cīnījās „ atkārtoti. Priecē tas, ka mūsu vienaudži no citiem Latvijas reģioniem pateicoties savai neatlaidībai tomēr sasniedza savu mērķi un ieguva finansējumu savu vēlmju īstenošanai. Dažas jauniešu organizācijas plāno organizēt pasākumus vienaudžiem, kāda no organizācijām iesaistīsies atkritumu pārstādes aktivitātēs, kāda veidos stāstus un popularizēs tos ciemojoties pie vienaudžiem dažādos Latvijas novados. Pasākuma laikā mēs prezentējam savus projektus un apņemamies veicināt sadarbību starp projektu īstenotājiem, jo visi projekti mums šķita ļoti interesanti, saistoši jauniešiem ar ļoti oriģinālām idejām. Īstenojot savu projektu mēs centīsimies iesaistīt projekta aktivitātēs savus vienaudžus no jauniešu aprūpes iestādēm, maznodrošināto ģimeņu jauniešus,  jauniešus ar īpašām vajadzībām, jauniešus, kas vēlas attīstīt savas dejošanas prasmes un iemaņas, jauniešus, kas ir gatavi sadarbībai un darbībai savu vienaudžu labā.

    Svarīgākais, lai jauniešiem ir gribasspēks, interese šajā projektā aktīvi darboties, lai gūtu jaunu pieredzi, jaunas zināšanas, ko viņi varētu izmantot arī nākotnē, un, protams, šeit atrast jaunus draugus!

     

    Toms Teicis, biedrības „Mēs – nākotnei!" biedrs

    Normal 0 false false false MicrosoftInternetExplorer4 /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Table Normal"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0mm 5.4pt 0mm 5.4pt; mso-para-margin:0mm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;}

     

     
    Autorizācija



    Statistika
    Reģistrēti lietotāji : 4
    Raksti : 653
    Rakstu skatīšanās reizes : 1452788
    Klātienē
    Šobrīd klātienē ir 2 viesi