Galvenā lapa 07_03_10_Centrs_Paldies_atbalsts

    Paldies JUMS par atbalstu!


    Biedrība „Mēs – nākotnei!” izsaka sirsnīgu pateicību visiem visiem, kas atbalstīja mūsu vēlmi Limbažos izveidot veselības veicināšanas, neformālās izglītības un JAUNIEŠU iniciatīvu centru, kurā varēs darboties ikviens  bērns, jaunietis un ne tikai! Centra telpās tiks izveidots Jauniešu ideju birojs, kurā savu darbību varēs īstenot ikviena Limbažu novadā esošā jauniešu NVO.

    Protams, centra telpās tiks īstenotas arī citas aktivitātes, kuru mērķis sniegt bērniem , jauniešiem un to vecākiem juridisko, medicīnisko,  sociāl – pedagoģisko, psiholoģisko, u.c. veidā palīdzību un konsultācijas. Biedrība, saskaņā ar statūtos noteikto ir tiesīga sniegt bērniem, jauniešiem un pieaugušiem (ar personu piekrišanu) tiesību aizsardzību, atbalstu un palīdzību. Svarīgākā prioritāte šī centra darbībā būs praktisks, izglītojoši – atbalstošs darbs ar jaunatni un „priekš jaunatnes”, t.sk.  tiks organizētas atbalsta grupas bērniem, jauniešiem un vecākiem ievērojot mērķauditoriju vēlmes un vajadzības, īpaši vēršot uzmanību uz atbalsta sniegšanu vecākiem un jauniešiem veselības veicināšanas un neformālās izglītības jomā. Tiks organizēts radošo darbnīcu darbs, īpaši bērniem un jauniešiem ar īpašām vajadzībām un citu auditoriju bērniem. Piesaistot projektu finansējumu, tiks organizētas nometnes, pasākumi un citas izglītojoši – informatīvas aktivitātes, kas veicinās ikviena bērna un jaunieša dzīves kvalitātes celšanu Limbažu novadā, kā arī, kas veicinās interesi, vēlmi un motivāciju darboties un būt aktīvam jaunietim savā novadā.
    Mūs priecē tas, ka biedrība saņēma jauniešu, vecāku, un svarīgākais  - novada, SIA „Limbažu slimnīca” administrācijas  un vairāku iestāžu  darbinieku morālo atbalstu.  Protams, joprojām ceram arī uz novada  finansiālo atbalstu  centra komunālo pakalpojumu segšanai (vismaz daļu!).
    Ceram, ka darbojoties kopā, mēs visi kopā spēsim arī  Limbažos – Limbažu  novada jauniešiem, vecākiem  nodrošināt jaunus  - inovatīvus pakalpojumus, kuri citās pilsētās un novados ir jau pieejami.
    Biedrība, vērš uzmanību uz to, ka svarīgākais centra izveidošanas procesā ir pašu bērnu un jauniešu līdzdalība visos tā izveidošanas posmos, tāpēc, biedrība, biedrības jaunieši aicina savā pulkā jauniešus, vecākus, Limbažu novada uzņēmējus, sabiedrības pārstāvjus. Mēs ļoti ceram uz Jūsu atbalstu, palīdzību un turpmāko sadarbību.
    Centra izveidei biedrība ir saņēmusi atbalstu no Eiropas Lauksaimniecības fonda lauku attīstībai (ELFLA) pasākuma „Lauku ekonomikas dažādošana un dzīves kvalitātes veicināšana vietējo attīstības stratēģiju īstenošanas teritorijā”. Projekta līdzfinansējumu centra izveidei nodrošina biedrības atbalstītāji un paši biedrības biedri. Protams, arī šobrīd, ikvienam mūsu atbalstītajam ir iespējams piesaistīt savu ziedojumu centra izveidei, jo centra iekārtošanai ir nepieciešams papildus finansējums datortehnikas iegādei, mēbelēm, galda spēlēm, u.c. Mūsu rekvizītus Jūs varat atrast mūsu mājas lapā: www.mes.limbazi.lv/biedrība/ziedotājiem.
    Projektu realizāciju plānots pabeigt šī gada rudenī, bet darbību un savas aktivitātes biedrība īsteno īstenot nepārtraukti.
    Plānots, ka centrā pakalpojumus bērniem un jauniešiem sniegs biedrības biedri – speciālisti, jaunieši, NVO pārstāvji, kas gatavi sadarbībai, kā arī citi speciālisti un Limbažu novada sabiedrības pārstāvji, kuri gatavi darboties arī brīvprātīgi (bez atlīdzības ) mūsu bērnu un jauniešu labā.
    Aicinām interesentus: jauniešus, vecākus un uzņēmējus pieteikties līdzdalībai centra izveidē un jaunatnes darbības programmas (nolikuma) izstrādē. Mēs aicinām uz sadarbību, un ļoti ceram Jūsu vēstules saņemt jau tuvākā laikā, lai kopīgi spētu plānot centra izveidi.  Kontaktinformācija: Šī e-pasta adrese ir aizsargāta pret mēstuļošanu (spam), Jūsu pārlūkam ir jābūt aktivizētam Javascript, lai to aplūkotu .
    Biedrības "Mēs - nākotnei!"vārdā, valdes priekšsēdētāja, Ņina Luščenoka, tālr.28314445

     

     
    Autorizācija



    Statistika
    Reģistrēti lietotāji : 4
    Raksti : 653
    Rakstu skatīšanās reizes : 1442468
    Klātienē
    Šobrīd klātienē ir 5 viesi