Galvenā lapa 2017_12_06_NVA_Sneiga_bumba

    Sniega bumba

    Š.g. 6.decembrī Limbažu 3.vidusskolā notika kārtējā nodarbība ‘’Sniega bumbas’’ 2.-4.klašu pagarinātās grupas skolēniem. Ienākot klasē nodarbības vadītājām Lindai un Ivitai, pretī skrēja bērni, kuri jau gaidīja nodarbības sākumu. Kā jau iepriekš rakstījām, nodarbības bērniem organizē biedrība “Mēs-nākotnei” projekta “Jauniešu garantijas” ietvaros.

    Uzsākot nodarbību, lai nodarbības vadītājas varētu atcerēties bērnu vārdus, piedāvāja bērniem uzspēlēt iepazīšanās spēli.

    Nodarbības mērķis bija, parādīt bērniem, kā no mājās pieejamajiem materiāliem var izveidot skaistus Ziemassvētku rotājumus eglītei.

    Bērniem ieinteresēja sniegto materiālu daudzveidīgais pielietojums. Jaunieši – nodarbības vadītāji sev līdzi bija paņēmuši tualetes papīru, krāsainas salvetes, dziju, mežģiņu gabaliņus, līmi, otas, foliju, u.c. Kā arī mājās jau izveidotus paraudziņus.

    Bērniem ļoti patika tās, un visi aktīvi iesaistījās darbā. Jo katrs vēlējas izveidot, ko līdzīgu. Šoreiz rūpīgāk un cītīgāk darbam pievērsās meitenes, bet zēni arī neatpalika. Vairāki no bērniem vēlējas bumbiņas izveidot no dzijas, nevis no salvetēm, iespējams, tā viņiem bija vieglāk. Nodarbības laikā secinājām, ka vairākiem bērniem bija nepieciešamā individuālā pieeja, atbalsts,  jo patstāvīgi darbiņu paveikt nespēja.

    Priecē tas, ka katrs no bērniem nodarbības laikā paspēja izveidot vismaz vienu Ziemassvētku rotu savai eglei. Un kā jau ierasts, nodarbības noslēgumā notika atkal foto sesija.

     

    Projekta “Jauniešu garantijas” jaunieši brīvprātīgie Linda Niedre un Ivita Ilvesa

     
    Autorizācija



    Statistika
    Reģistrēti lietotāji : 4
    Raksti : 653
    Rakstu skatīšanās reizes : 1451532
    Klātienē
    Šobrīd klātienē ir 5 viesi