Galvenā lapa Projektu aktivitātes Nāc, pielaiko profesiju! 2016_06_04_Es_no_darba_nebaidos

    Projekts noslēdzies, darba vēl daudz ..

    Projekts “Nāc, pielaiko profesiju!” veiksmīgi ir noslēdzies, bet biedrības aktīvisti – projekta komandā, tiekoties jau 04.06.16. apkopoja pirmos iespaidus par projekta norisi, izvērtēja projekta komandas paveikto + un -, saplānoja darbus pie projekta dokumentācijas apkopošanas, sakārtošanas, foto materiālu apkopošanas, raksta izveides par visa projekta norisi, u.c. Un ieplānoja organizēt aktivitāti "Es no darba nebaidos", kuras mērķis- apkopot projekta materiālus un reizē, nodot savu pieredzi darbā ar projektu izstrādi, īstenošanu un atskaites sagatavošanu saviem palīgiem, kuri iesaistījās projektā, jau projekta īstenošanas laikā.

    Ņemot vērā, ka biedrības aktīvisti un jaunieši vasarā gan strādā vai ir iesaistīti citās aktivitātēs, biedrības valdes locekļi un projekta aktīvisti vienojas ik pa laikam tikties gan jūnijā, gan jūlijā,  un savu iespēju robežas iesaistīties kopīgā darbā, vai ar padomu, vai darbojoties praktiski ar dokumentiem. Vienojas, kā noteikts projekta līgumā, atskaiti sagatavot līdz jūlija beigām.  Protams, svarīgākais uzdevums projekta vadītājas- konsultēt un apmācīt jauniešus – darba meklētājus, jauniešus- interesentus, kuri iesaistījās projekta komandā jau projekta īstenošanas laikā. Jauniešiem šī ir pirmā pieredze, jo agrāk ne projektu izstrādēs, ne to īstenošanā nepiedalījās, tāpēc tas ir nopietns izaicinājums-  gan iedziļināties visā  projektā, gan iegūt jaunās zināšanas, gan tās likt lietā, lai sasniegtu rezultātu.  4 jaunieši darba meklētāji, un 1 projekta dalībniece apņemas mācīties kārtot  projekta lietvedību, strādāt ar grāmatvedības dokumentiem, sakārtot tos atbilstoši likumam “Par grāmatvedību”, apkopot jauniešu rakstītās aktivitāšu izvērtēšanas anketas, foto materiālus,  ievietot portālos, un svarīgākais, iemācīties rakstīt projekta atskaiti, jo, kā atzina paši jaunieši šīs prasmes ļoti noderēs turpmākā darbā, mācībās vai pašiem strādājot  pie kāda projekta. Jauniešiem darba meklētājiem savu atbalstu jauno zināšanu apgūšanā labprāt apņemas nodot biedrības jaunieši aktīvisti, kuriem ir jau zināmā pieredze darbā ar projektiem. Ceram, ka kopīgi sadarbojoties, projekta noslēgums būs veiksmīgs, un atskaite tiks uzrakstīta.
    Projekta komandas vārdā, Ņina Luščenoka

    „Projekts īstenots Izglītības un zinātnes ministrijas Jaunatnes politikas valsts programmas 2016.gadam valsts budžeta finansējuma ietvaros”

     

     
    Autorizācija



    Statistika
    Reģistrēti lietotāji : 4
    Raksti : 653
    Rakstu skatīšanās reizes : 1451738
    Klātienē
    Šobrīd klātienē ir 5 viesi