Galvenā lapa 2016_07_06_Pirati

    Piesakies nometnei „PIRĀTI - Minhauzena brīnumzemē”



    Biedrībai “Mēs – nākotnei!” ir nozīmīga pieredze darbam ar bērniem un jaunatni, t.sk. izglītojošo, atpūtas, piedzīvojumu pasākumu, projektu, radošo dienu/nometņu organizēšanā (www.meslimbazi.lv). Mūsu komandā darbojas pedagogi, medicīnas darbinieki, jaunsardzes trenere, jaunieši – brīvprātīgie ar ilgstošu pieredzi darbam ar jaunatni.
    Šoreiz, 8 – 13 g.v. bērnus aicinām Minhauzena Brīnumzemē! Ja vēlies būt PIRĀTS -  tad Minhauzena brīnumzemē ir domāta tieši Tev! Vai zini, kas bija Minhauzens? Viņš ir Hieronīms Kārlis Frīdrihs fon Minhauzens, jeb vienkārši - barons Minhauzens, kurš visā pasaulē slavens ar to, ka sacerējis melu stāstus pats par sevi. Tu neticēsi, bet viņš nomedījis zaķi ar astoņām kājām un jājis uz lielgabala lodes pāri aplenktam cietoksnim, tad pārlēcis uz otrā virzienā lidojošu lielgabala lodi un tā ticis atpakaļ. Pasakaini, vai nē?  Un vēl kāds brīnums notika ar Minhauzeni! Reiz, kad bija dziļš sniegs, viņš piesēja savu zirgu pie mieta. Pa nakti sniegs nokusa, un izrādījās, ka miets bijis baznīcas smaile.
    Šo un citu Minhauzena piedzīvojumu liecinieks/ce varēsi būt arī Tu, ja piedalīsies mūsu nometnē “PIRĀTI -  Minhauzena brīnumzemē”, kas notiks no 22.08. līdz 26.08.2016., Liepupes pag., Salacgrīvas nov.,  viesu mājā “Vecmuiža”, 3 km. no jūras. 

    PIRĀTI, piedaloties atpūtas un piedzīvojuma nometnē, ar radošuma “pieskaņu”:
    22.08. dosies Minhauzena “medībās”;
    23.08. mācīs Minhauzenam doties uz jūru sirojumos;
    24.08. brauks pie Minhauzena ciemos uz viņa muižu;
    25.08.palīdzēs Minhauzenam atrast briedi mežā;
    26.08. svines Minhauzena dzimšanas diena, jo to gadā ir pārāk daudz!
    Piesakies nometnei, rakstot: Šī e-pasta adrese ir aizsargāta pret mēstuļošanu (spam), Jūsu pārlūkam ir jābūt aktivizētam Javascript, lai to aplūkotu

     

     

     
    Autorizācija



    Statistika
    Reģistrēti lietotāji : 4
    Raksti : 653
    Rakstu skatīšanās reizes : 1442531
    Klātienē
    Šobrīd klātienē ir 4 viesi