Galvenā lapa 2016_03_28_pasakums_JSPA

    Pasākumu programmas “1001 stāsts starpkultūru dialogam”
    noslēguma pasākums


    Jaunatnes starptautisko programmu aģentūra aicina piedalīties projekta “1001 stāsts starpkultūru dialogam” noslēguma pasākumā.
    Pasākuma mērķis ir  atskatīties uz aizvadītā projekta aktivitātēm un to sniegto ieguldījumu kultūru daudzveidības veicināšanā,  pārrunāt jaunieša lomu bēgļu jautājumu risināšanā un sabiedrības attieksmes maiņā pret migrāciju un kultūru daudzveidību, kā arī kopumā veicināt dialogu sabiedrībā par migrācijas un bēgļu jautājumiem. Pasākums norisināsies 2016.gada 8.aprīlī no plkst. 12:30-15:30 Kultūras telpas „3 MĀSAS” telpās, Zirgu ielā 1, Rīgā.
    Pieteikšanās līdz 2016.gada 5.aprīlim.
    Pasākuma laikā Tevi sagaida:
    -    augsta līmeņa paneļdiskusija par tēmu "Jaunieši – pārmaiņu veicinātāji bēgļujautājumos";
    -    tikšanās ar jaunatnes organizāciju pārstāvjiem no Jordānijas;
    -    iespēja atskatīties uz projekta reģionālo pasākumu norisi;
    -    konkursu uzvarētāju noskaidrošana;
    -    Vidusjūras Dienvidu un Austrumu krasta reģiona atmosfēra;
    -    aktīvi cilvēki, kuriem rūp kultūru daudzveidība;
    -    vieta Tavām idejām sabiedrības izpratnes veicināšanai par kultūru daudzveidību un iecietību pret atšķirīgu kultūru pārstāvjiem.
    Uz pasākumu ir aicināti politiķi, sabiedrisko organizāciju un skolu pārstāvji, aktīvi iedzīvotāji, jaunieši no visas Latvijas un īpašie viesi no Jordānijas.
    Ieeja pasākumā ir bez maksas.
    Pieteikšanās, aizpildot anketu elektroniski: http://ej.uz/diskusija8-04-2016 līdz 2016. gada 5. aprīlim. Rezultāti tiks paziņoti visiem personīgi līdz 2016. gada 6. aprīlim.
    Ja rodas jautājumi vai nepieciešama papildus informācija, lūdzu, rakstiet vai zvaniet – Aija Strazda, tālr.: 27071252, e-pasts: Šī e-pasta adrese ir aizsargāta pret mēstuļošanu (spam), Jūsu pārlūkam ir jābūt aktivizētam Javascript, lai to aplūkotu
    Projekts „1001 stāsts starpkultūru dialogam" tiek īstenots ar mērķi padziļināt Latvijas sabiedrības, it īpaši jauniešu, izpratni par kultūru daudzveidību un veicināt sabiedrības iecietību pret atšķirīgu kultūru pārstāvjiem.

    Vairāk informācijas par projektu Annas Lindes fonda Latvijas tīkla FB lapā: https://www.facebook.com/annaslindesfondsLV

     
    Autorizācija



    Statistika
    Reģistrēti lietotāji : 4
    Raksti : 653
    Rakstu skatīšanās reizes : 1442397
    Klātienē
    Šobrīd klātienē ir 1 viesis