Galvenā lapa 2015_05_22_EJN_Vidrizi


    Eiropas Jaunatnes nedēļas ietvaros ciemos pie Vidrižu jauniešiem!

    22.maijā, biedrība „Mēs – nākotnei!” organizējot aktivitāti „Jaunietis – jaunietim”

    ciemojas Vidrižu pamatskolā. Eiropas Jaunatnes nedēļas ietvaros, pildot JSPA reģionālā koordinatora pienākumus, biedrības aktīvisti  informēja 7.- 8. klašu skolēnus par jauniešu iespējām ES - darbojoties programmā ERASMUS+. 
    Lauma Dūmiņa, reģionālā koordinatora kontaktpersona, pēc saliedēšanas aktivitāšu organizēšanas, pastāstīja jauniešiem par  šī brīža aktuālajiem projektiem, kurus piedāvā jauniešiem JSPA, par jauniešu iespējām iesaistoties brīvprātīgajā darbā, kā arī veidojot starptautisko sadarbību ar citu valsts jauniešiem.
    Biedrības valdes priekšsēdētāja Ņ.Luščenoka un Lauma Dūmiņa informēja arī jauniešus par aktivitātēm, kurus organizē Limbažu Jauniešu centrs  Jaunatnes politikas valsts programmas 2015.gadam valsts budžeta finansējuma ietvaros. Jaunieši atzina - pasākumi notiek Limbažos diemžēl viņiem maz iespēju tajos piedalīties. Skolēni bija priecīgi, ka biedrības „Mēs – nākotnei!” aktīvisti  katru gadu apciemo jauniešus tieši skolā un informē viņus par jauniešiem svarīgajām lietām, vienmēr iemāca  viņiem kādas jaunas prasmes, kā tas notika arī šoreiz. Jo biedrības aktīvisti, ciemojas Vidrižos arī tāpēc, lai  projekta „Soli pa solim uz sadarbību!” novadīt jauniešiem radošo  sals darbnīcu mākslas jomā – veidojot dekorus – pulkstenim, svečturus.
    Biedrība „Mēs – nākotnei!” pateicas Vidrižu pamatskolas direktorei  Ligitai Gūtmanei par iespēju sadarboties ar skolēniem, jo darbojoties visiem kopā, biedrības jaunieši iegūst jaunus draugus, un ir priecīgi, ka iegūtas prasmes darbojoties neformālās izglītības programmās var nodot  saviem vienaudžiem.

     

     
    Autorizācija



    Statistika
    Reģistrēti lietotāji : 4
    Raksti : 653
    Rakstu skatīšanās reizes : 1448230
    Klātienē
    Šobrīd klātienē ir 4 viesi