Galvenā lapa Projektu aktivitātes Soli pa solim uz sadarbību! 2015_05_11_Solis_3

    Soli pa solim uz sadarbību! Soļo kopā ar mums!

    Biedrība „Mēs – nākotnei!” uzsāk īstenot jauniešu iniciatīvu projektu „Soli pa solim uz sadarbību!”

    un aicina visa Limbažu novada jauniešus uz sadarbību un aktīvu dalību aktivitātēs. Ikviens jaunietis interesents  ir aicināts pieteikties un darboties kādā no aktivitātēm. Meklējiet savā pagastā aktivitātes koordinatoru, piesākaties skolā, sekojiet mūsu informācijai vai rakstiet mums: Šī e-pasta adrese ir aizsargāta pret mēstuļošanu (spam), Jūsu pārlūkam ir jābūt aktivizētam Javascript, lai to aplūkotu .
    Projekta sadarbības mērķi:
        Attīstīt un popularizēt bērnu un jauniešu nozīmi Limbažu novada un Latvijas valsts izaugsmē, piedāvājot jauniešiem iespēju radoši izpausties, darboties dažādās viņiem svarīgās jomām.
        Veicināt  savstarpēju jauniešu un pieaugušo sadarbību uzlabojot Limbažu novada jauniešu un sabiedrības dzīves kvalitāti.  
        Noorganizēt interesantas (pēc iespējas tuvāk jauniešu dzīves vietai)  aktivitātes dažāda vecuma jauniešiem un viņu vidū veicināt jaunu  zināšanu, prasmju  un iemaņu apguvi, kas ļautu novada jauniešiem saturīgi, aktīvi un veselīgi aizpildīt un pavadīt brīvo laiku, iespēju sevi apliecināt, kā personību, veicot kopīgu darbu un kopā ar pieaugušajiem uzņemties atbildību par padarīto.
    Biedrība projektu īsteno sadarbībā ar partneriem no Limbažu, Katvaru, Umurgas, Pāles, Viļķenes, Vidrižu, Skultes pagastiem un Limbažu pilsētas.
    Biedrība organizētas  aktivitātes jauniešiem  cieši sasaistās ar jauniešu aktivitātēm visa Eiropas Savienībā, kas tiek īstenotas Eiropas Jaunatnes nedēļas ietvaros.
    Projekta aktivitātes notiek:
    13.05.2015. un 29.05.2015., „Autoostas apzaļumošana un apgleznošana”  - sadarbībā ar Pāles pamatskolu un Pāles pagasta jauniešiem. Aktivitātes koordinatore: Margita Karnupe, skolotāja un skolas parlaments.
    11.05.2015. – 26.05.2015., „“Mācāmies pērļot, mācāmies sadarboties” – sadarbībā ar Katvaru pagasta jauniešiem, bibliotēku un „Mazpulkiem”. Aktivitātes koordinatori: Lauma Sūkule- jauniete, Rota Donska, Katvaru pagasta bibliotēkas vadītāja.
    16.05.2015. un 08.08.2015., „Esi radošs Viļķenē” – sadarbībā ar Viļķenes pagasta jauniešiem, Baumaņu Kārļa Viļķenes pamatskolu. Aktivitātes koordinatore: Liene Medne Grigorjeva – jauniete.
    20.05.2015., „Lecam kopā, lecam pa jaunām” –sadarbībā ar Umurgas pamatskolu, skolas parlamentu un pagasta jauniešiem. Aktivitātes koordinatore: Ilze Švarca, skolas direktora vietniece audzināšanas darbā.
    22.05.2015., „Jaunietis-jaunietim” – aktivitāti Vidrižu pamatskolas  un pagasta jauniešiem organizē biedrības komanda.  Aktivitātes koordinatore: Liene Medne Grigorjeva –jauniete.
    28.05.2015., „Esi aktīvs, esi vesels” – sadarbībā ar Limbažu 3.vidusskolu, skolas parlamentu, Limbažu novada jauniešiem. Aktivitātes koordinatore: Daiga Rudzīte, skolas direktore audzināšanas darbā.
    06.06.2015., “Ielu vingrošanas pasākums – treniņš” – sadarbībā Skultes pagasta aktīvākajiem jauniešiem. Aktivitātes koordinatori: Ainārs Birzgalis - jaunietis, Lilija Dance, Skultes pagasta sporta organizatore.
    01.08.2015.-21.08.2015., „Iepriecini otru – iegūsti pats!”- sadarbībā ar Lādezera pamatskolas jauniešiem un pagasta jauniešiem. Aktivitātes koordinatore: Dace Gaile, Lādezera pamatskolas, Limbažu pagasta bibliotēkas vadītāja.
    23.10.2015., Limbažu Bērnu un jauniešu centrā notiks projekta „Soli pa solim uz sadarbību!” noslēguma pasākums. Aktivitātes koordinatori: Dace Tauriņa, biedrības valdes locekle, Ņina Luščenoka, biedrības valdes priekšsēdētāja.
    Atbildīgie par projekta īstenošanu: biedrības valde, aktivitāšu koordinatori un projekta koordinatori Ņina Luščenoka un Dace Tauriņa.

     

    Projekta LOGO autors: Liene Medne Grigorjeva – jauniete.

    Projektu finansē Limbažu novada pašvaldība. Projekta finansējums 2500,00 EUR

     
    Autorizācija



    Statistika
    Reģistrēti lietotāji : 4
    Raksti : 653
    Rakstu skatīšanās reizes : 1442597
    Klātienē
    Šobrīd klātienē ir 5 viesi