Galvenā lapa 2015_04_03_Limbazu_Forums

    17. aprīlī no plkst.10.00 Limbažu Bērnu un jauniešu centrā norisināsies II Jauniešu forums "Jaunietis Limbažu novadā šodien - rīt". Uz sarunu un domu apmaiņu aicināti visi jaunieši vecumā no 13 līdz 25 gadiem. Forumā paredzētas diskusijas un darba grupas par jauniešiem aktuāliem tematiem: izglītību un nodarbinātību, kā arī saturīgu brīvā laika pavadīšanu.

    Īpaši aicinātas pieteikties jauniešu ģimenes, jaunie vecāki (līdz 29 g.v.), lai paustu savu viedokli un piedalītos diskusijā par tēmu: ''Vai Limbažu novads ir draudzīgs novads jauniešu ģimenēm?".
    Pieteikšanās forumam - līdz 14. aprīlim, rakstot e-pastu: Šī e-pasta adrese ir aizsargāta pret mēstuļošanu (spam), Jūsu pārlūkam ir jābūt aktivizētam Javascript, lai to aplūkotu vai pa tālruni 26164449.

    Jauniešus forumā uzrunās žurnālists un pasākumu moderators Ansis Bogustovs, lai pastāstītu par brīvprātīgā darba iespējām Eiropā, kā arī biedrības “Sabiedrība par atklātību – Delna” direktors Gundars Jankovs un NVA Limbažu filiāles vadītāja Baiba Boldāne – Platace.

    Jauniešu forumu organizē Limbažu novada pašvaldība sadarbībā ar Limbažu Bērnu un jauniešu centru, Limbažu novada jauniešu domi un biedrību "Mēs nākotnei".

     
    Autorizācija



    Statistika
    Reģistrēti lietotāji : 4
    Raksti : 653
    Rakstu skatīšanās reizes : 1451654
    Klātienē
    Šobrīd klātienē ir 5 viesi