Galvenā lapa Projektu aktivitātes Step in Europe with music 2014_03_07_gatav_aktivitatei

    "Step in Europe with music"

    ir iespēja 26 jauniešiem no Latvijas, Spānijas, Bulgārijas un Grieķijas komunicēt, iepazīt citu valstu kultūru un mūzikas daudzveidību, radoši izpausties, kopīgi veidot un komponēt dziesmu, iespēja lietderīigi un interesanti visiem kopā pavadīt brīvo laiku.

    Jauns projekts, jauni komanda, jaunas iespējas. Ar šādām domām es ierados biedrības telpās sestdien, 1.martā.  Jo šajā dienā tika plānota kārtēja projekta „Step in Europe with music” grupas sanāksme. Sākumā daži no mums bija nepazīstami, daži kautrīgi, bet tas bija tikai laika jautājums. Vēlāk, kopā plēsām jokus, ķircinājāmies, spēlējam spēles un nopietni strādājam pie projekta programmas.
    Tā, kā komandai pievienojas jauni dalībnieki, sanāksmes sākumā projekta vadītāja Saulcerīte iepazīstināja mūs ar projektu, programmu, un tad mēs visi, vairākas stundas no vietas, gājām cauri programmai, proti, katrai dienai, katrai nodarbībai, sadalot, kas ko vadīs, kurš kādus pienākumus uzņemsies un veiks. Māris mums pastāstīja, par IPV, ko lēma grupu līderi, kas būtu jāievēro, informēja par partneru viedokli un domām. Savukārt, projekta konsultante Ņina, mūs iepazīstināja ar svarīgākajiem jautājumiem - noteikumiem, likumiem, palīdzēja tikt skaidrībā ar to, kas bija mazāk saprotams. Tā, ka, projekta vadītājai  Saulcerītei bija jādodas uz darbu, līdera un vadītāja lomu vairāk uzņēmās Ruslans, kurš grupas darbā, diskusijās ļoti aktīvi  centās  iesaistīt visus komandas dalībniekus.
    Visu dienu mēs visi aktīvi  strādājam, dalījāmies idejās, uzņemamies pienākumus, dalījāmies pieredzē, par citiem projektiem, tādējādi izvērtējot, kas ir vajadzīgs šajā projektā, lai viss būtu gandrīz ideāli un nerastos kļūdas un problēmas.
    Sēdes beigās rakstījām apņemšanos, ko katrs gatavs darīt, kādus pienākumus gatavs veikt projekta laikā un pēc tam,  apņemamies būt lojāli, korekti pret grupas biedriem, projekta partneriem un biedrību.
    Nākamā sanāksme plānota 8.un 9. martā. Nedēļas laikā mums jāpaveic ļoti ļoti daudz. Jākārto dokumentācija, jāveido līgumu projekti, jāsaskaņo aktivitāšu laiki, u.c. Viens no uzdevumiem - jāizveido ēdienkarte, jo, mums pašiem jāzina, ko mēs vēlamies ēst, kas garšos mūsu partneriem no Spānijas, Bulgārijas un Grieķijas.
    Silvija Borisova

    “Šis projekts finansēts ar Eiropas Komisijas atbalstu. Šī publikācija [paziņojums] atspoguļo vienīgi autora uzskatus, un Komisijai nevar uzlikt atbildību par tajā ietvertās informācijas jebkuru iespējamo izlietojumu.”


     
    Autorizācija



    Statistika
    Reģistrēti lietotāji : 4
    Raksti : 653
    Rakstu skatīšanās reizes : 1448194
    Klātienē
    Šobrīd klātienē ir 1 viesis