Galvenā lapa Projektu aktivitātes Step in Europe with music 2014_01_15_piedalies_anketa

    Pieteikties var TIKAI  līdz 01.02.14.:)

    Aizpildi anketu, nosūti to līdz 01.02.2014., gaidi Tavas anketas izvērtēšanu, un, iespējams, piedalies:)
    Aicinām piedalīties starptautiskā jauniešu apmaiņu projektā!


    Biedrība “Mēs – nākotnei!” piedāvā  Rīgas un Vidzemes reģionu 16- 25 g.v. jauniešiem iespēju piedalīties Starptautiskajā  jauniešu apmaiņas projektā “Step in Europe with music”. 
    Dalībai projektā,  aicinām pieteikties jauniešus, kuri mācās vakara vidusskolā, dzīvo aprūpes centrā, kuri nemācās un nestrādā, kā arī citus jauniešus, kas motivēti aktīvi darboties, pilnveidot esošās un attīstīt jaunās prasmes un iemaņas  mākslas un kultūras jomā.
    Ņemot vērā, ka projekts ir starptautiskais, projektā piedalīsies jaunieši no Spānijas, Bulgārijas, Grieķijas un Latvijas. Darbojoties visiem kopā no 21.03. līdz 30.03. jauniešiem, būs iespēja iepazīt savu partneru no Bulgārijas, Spānijas, Grieķijas, Latvijas (un otrādi) valsts kultūru un mūziku, komunicēt,  diskutēt par kultūru tradīcijām, vērtībām, tā sekmējot iecietību un vienotību jauniešu vidū.
    Ar mūzikas palīdzību, jaunieši veicinās savstarpējo sadarbību, sociālo saliedētību starp ES valstīm -  Latviju, Bulgāriju, Spāniju un Grieķiju, t.sk., Eiropas Savienību kopumā.
    Pielietojot neformālās izglītības metodes, netradicionālo pieeju mūzikas jomā,  jaunieši veidos dziesmas, mūziku, darbosies radošās darbnīcās, komunicēs ar speciālistiem mūzikas jomā, apmeklēs ierakstu studiju, džeza klubu, savus pirmos  dziesmas ritmus  mēģinās „iemūžinās” slidojot Ledus hallē, u.c.
    Visiem jauniešiem darbojoties kopā, tiks attīstīta vienotība, sekmēta iecietība, kas savukārt veicinās saliedētību ES jauniešu vidū, kā rezultātā, īstenojot projektu tiks sasniegts programmas „Jaunatnes darbībā” un projekta izvirzītie mērķi.
    Lai piedalītos projektā, jauniešiem līdz 01.02.2014. biedrībai ir jānosūta anketa. Anketas veidlapa un informācija par projektu atrodas biedrības „Mēs – nākotnei!” mājas lapā : www.meslimbazi.lv
    Jāņem vērā, ka skolēnu pavasara brīvlaiks 2014.gadā ir (diemžēl!):
    pavasara brīvdienas 1.-11.klases izglītojamajiem - no 2014.gada 17.marta līdz 2014.gada 21.martam;
    pavasara brīvdienas 12.klases skolēniem - no 2014.gada 24.marta līdz 2014.gada 28.martam.
    Lūgums skolām atbalstīt jauniešu (ar ierobežotām iespējām: sociālie, ģeogrāfiskie un ekonomiskie šķēršļi, invaliditāte, veselības problēmas, mācīšanās grūtības, jaunieši no vakara vidusskolas, bērnu nama, u.c.) vēlmi piedalīties projekta aktivitātē.

    Projekta vadītāja, Saulcerīte Tomsone

    “Šis projekts finansēts ar Eiropas Komisijas atbalstu. Šī publikācija [paziņojums] atspoguļo vienīgi autora uzskatus, un Komisijai nevar uzlikt atbildību par tajā ietvertās informācijas jebkuru iespējamo izlietojumu.”

     
    Autorizācija



    Statistika
    Reģistrēti lietotāji : 4
    Raksti : 653
    Rakstu skatīšanās reizes : 1442459
    Klātienē
    Šobrīd klātienē ir 6 viesi