Galvenā lapa Projektu aktivitātes Step in Europe with music 2013_08_21_Auseklis_projekti

    Biedrība «Mēs - nākotnei!» atrota piedurknes jauniem projektiem un aktivitātēm

    Augusta sākumā biedrības Mēs - nākotnei! pārstāvji tikās, lai pārrunātu jaunumus un biedrības turpmākās aktivitātes. Mēs - nākotnei!

    valdes priekšsēdētāja Ņina Luščenoka kopā ar vairākiem biedrības biedriem - Saulcerīti Tomsoni, Sabīni Namnieci, Laumu Domiņu, Ingaru Stepiņu un Emīlu Paucīti - priecājās, ka apstiprināti biedrības iesniegtie 2 projekti un jaunieši ir aktīvi dažādu notikumu rosinātāji.
    Pirmais biedrības projekts ES - ES darba tirgū veidots, lai sadarbībā ar Nodarbinātības valsts aģentūru (NVA) novērstu jauniešu bezdarbu Limbažu novadā un galvenais - lai paši jaunieši iesaistītos šī jautājuma risināšanā. Otrs apstiprinātais biedrības izstrādātais projekts ir starptautisks - "Step in Europe with music". Tajā kā partneri iesaistās Latvija (reizē arī kā uzņēmējvalsts), Bulgārija, Spānija un Grieķija. Ar šo projektu īstenotāji vēlas veicināt jauniešu sadarbību ar citu valstu vienaudžiem, izmantojot mūziku un kultūru, iepazīstot citu valstu kultūru un mākslu, tāpat cenšas veicināt jauniešos radošumu un komunikācijas spējas.

     

    Ziņu avots:21.08.2013., l/s “Auseklies”

     

    “Šis projekts finansēts ar Eiropas Komisijas atbalstu. Šī publikācija [paziņojums] atspoguļo vienīgi autora uzskatus, un Komisijai nevar uzlikt atbildību par tajā ietvertās informācijas jebkuru iespējamo izlietojumu.”


     
    Autorizācija



    Statistika
    Reģistrēti lietotāji : 4
    Raksti : 653
    Rakstu skatīšanās reizes : 1452051
    Klātienē
    Šobrīd klātienē ir 6 viesi