Galvenā lapa 2014_09_26_Martins_komisija

    Mēs darbosimies Limbažu novada Jaunatnes lietu komisijā

    Vakar, 25.09.2014. Limbažu novada domes sēdē, Limbažu novada Jaunatnes lietu konsultatīvās komisijas sastāvā tika ievēlēts biedrības „Mēs – nākotnei!”

    valdes loceklis Mārtiņš Aizpurietis. LNJLK izveidota atbalstot arī biedrības „Mēs – nākotnei!” iniciatīvas un ierosinājumus, kuri tika izstrādāti projekta „ES- ES  darba tirgū”,  programmas „Jaunatnes darbībā” ietvaros.
    Saskaņā ar 2008.gada 28.maija Jaunatnes likuma 5.panta 5.punktā noteikto, Jaunatnes lietu konsultatīvās komisijas pamatuzdevumi ir šādi:
    1) veicināt pašvaldības iestāžu un struktūrvienību sadarbību jautājumos, kas attiecas uz jauniešiem;
    2) apkopot un analizēt informāciju par pašvaldības jauniešu problēmām, vajadzībām un interesēm;
    3) izstrādāt un iesniegt pašvaldībai priekšlikumus par to, kā veicams pašvaldības darbs ar jaunatni un kā pilnveidojama valsts jaunatnes politika;
    4) izstrādāt priekšlikumus jauniešu iesaistīšanai politiskās, ekonomiskās, sociālās un kultūras dzīves, kā arī vides aizsardzības aktivitātēs;
    5) izstrādāt priekšlikumus jauniešu līdzdalības un iniciatīvu īstenošanas atbalstam;
    6) sniegt pašvaldības vadībai ieteikumus par finanšu plānošanu darbam ar jaunatni.

    Mēs ceram, ka ar LNJLK aktīvu darbību tiks īstenota novada politika jaunatnes jomā, un tiks sasniegts Jaunatnes likuma mērķis, kas nosaka  - uzlabot jauniešu — personu vecumā no 13 līdz 25 gadiem — dzīves kvalitāti, veicinot viņu iniciatīvas, darba tikumu un patriotismu, līdzdalību lēmumu pieņemšanā un sabiedriskajā dzīvē, kā arī atbalstot darbu ar jaunatni.

    Esam pārliecināti, ka darbojoties Limbažu novada Jaunatnes lietu konsultatīvajā komisijā, Mārtiņš spēs pārstāvēt un aizstāvēt novada jauniešu vēlmes, vajadzības un intereses, jo tās ir prioritāras biedrībai, varēs aktīvi darboties novada jauniešu  labā!

    Biedrības „Mēs – nākotnei!” valde

     

     
    Autorizācija



    Statistika
    Reģistrēti lietotāji : 4
    Raksti : 653
    Rakstu skatīšanās reizes : 1451138
    Klātienē
    Šobrīd klātienē ir 1 viesis