Galvenā lapa 2014_08_26_Erasmus_sem

    Informatīvie semināri par projektu elektronisko pieteikuma veidlapu aizpildīšanu ES programmā "Erasmus+"

    2014. gada 26. augustā notiks informatīvie semināri par jauniešu apmaiņas, Eiropas Brīvprātīgā darba, jaunatnes darbinieku apmācību un  stratēģiskās partnerības projektu elektronisko pieteikuma veidlapu aizpildīšanu Eiropas Savienības programmā „Erasmus+”. Semināri notiks Rīgā 26. augustā, Konventa sētā, Georga zālē plkst. 09:00 - par jauniešu apmaiņas projektiem, plkst. 10:45 - Eiropas Brīvprātīgā Darba projektiem, plkst. 13:00 - par jaunatnes darbinieku apmācību projektiem un plkst. 14:45 – par stratēģiskās partnerības projektiem. Seminārus organizē Jaunatnes starptautisko programmu aģentūra.
    Ja gatavojaties iesniegt projektu uz 2014. gada trešo projektu iesniegšanas termiņu - 1. oktobri, tad seminārs palīdzēs izprast, kā pareizāk aizpildīt projekta elektroniskās pieteikuma veidlapas un budžeta tabulas. Semināra laikā projektu koordinatori iepazīstinās ar projektu elektroniskajām pieteikuma veidlapām, izskaidros finansēšanas noteikumus, visbiežāk pieļautās kļūdas, kas radušās, aizpildot iesnieguma veidlapas, kā arī atbildēs uz citiem interesentu jautājumiem. Seminārs paredzēts jauniešiem, jaunatnes darbiniekiem un citiem interesentiem, kas vēlas izstrādāt un iesniegt projektu programmā „Erasmus+” tuvākajā projektu iesniegšanas termiņā.

    Semināram var pieteikties līdz 2014. gada 24. augustam, aizpildot pieteikuma anketu tiešsaistē http://ejuz.lv/kkaaa
    Gaidīsim arī tos, kuri nebūs aizpildījuši anketu un pieteikuši savu dalību, tomēr ir motivēti rakstīt projektu! Informācija par programmu „Erasmus+” pieejama tīmekļa vietnē www.jaunatne.gov.lv

    Jaunatnes starptautisko programmu aģentūra sniedz konsultācijas, iepriekš piesakoties, par jauniešu apmaiņas, Eiropas Brīvprātīgā darba, jaunatnes darbinieku apmācību, sadarbības tīkla veidošanas, stratēģiskās partnerības un strukturētā dialoga: jauniešu un jaunatnes politikas veidotāju tikšanās projektiem. Konsultācijām var pieteikties, zvanot pa tālr. 67358065.

    Programma „Erasmus+” sniedz iespēju darboties neformāli, veidot un īstenot projektus starptautiskā līmenī, sadarboties ar citu valstu jauniešiem, iegūt nozīmīgas prasmes un iemaņas, attīstot jaunatnes jomu Eiropā un Latvijā. Programmas mērķis ir veicināt Eiropas pilsonības apzināšanos un iesaistīt jauniešus Eiropas nākotnes veidošanā.

    Kontaktinformācija:
    Jolanta Sermā
    Jaunatnes starptautisko programmu aģentūra
    Komunikācijas daļas vecākā referente
    Mūkusalas iela 41, Rīga, LV-1004, Latvija
    Šī e-pasta adrese ir aizsargāta pret mēstuļošanu (spam), Jūsu pārlūkam ir jābūt aktivizētam Javascript, lai to aplūkotu
    Tālr.:  +371 67356251
    Fakss: +371 67358060

     
    Autorizācija



    Statistika
    Reģistrēti lietotāji : 4
    Raksti : 653
    Rakstu skatīšanās reizes : 1450938
    Klātienē
    Šobrīd klātienē ir 13 viesi